Reiki Usui

Sessió de Reiki Usui

Una sessió de Reiki permet reforçar o establir la capacitat natural de l'ésser humà per corregir els seus desequilibris, activant tots els plànols energètics :

  • Físic
  • Emocional
  • Mental
  • Espiritual

El practicant simplement actua com un mer canal per permetre que l'energia vital universal flueixi entre tots dos.

És sorprenent el que s'aconsegueix amb alguna cosa tan simple com estar en contacte amb el teu cor. Una sessió de Reiki pot durar aproximadament quaranta-cinc minuts i el pacient romandrà estirat en una llitera, descalç i vestit. Durant la sessió s'utilitza música suau (músico-teràpia) i aromes com ara encens o essències (aroma-teràpia).

Es col·loquen les mans sobre una sèrie de punts energètics del cos i l'Energia Reiki flueix.

Durant una sessió, se sent una relaxació profunda, una gran sensació de pau. Es poden fer sessions individuals per obtenir una profunda relaxació i sensació de benestar momentani o bé el tractament de quatre sessions on es treballa més a fons per treure al pacient d'algun estat de desarmonía.

En finalitzar aquest tractament es podran prendre sessions individuals amb la freqüència que es necessiti.

Tractament de 4 sessions

El Reiki sol actuar de forma progressiva i els resultats s'aprecien normalment a partir de la segona o tercera sessió. L'home és una unitat holística, per tant cal tractar tots els seus plànols per arribar a aconseguir uns òptims resultats.

En el tractament de quatre dies es treballa de la següent manera:

  • En el primer dia es treballa el camp Mental, la nostra part més interna, on es desbloquegen antics pensaments negatius, travessant els camps emocionals i físics.
  • En el segon dia anem al camp Emocional on realitza el desbloquejo d'emocions reprimides, estancades en el subconscient. En aquest dia i fins al tercer pot haver-hi mobilització emocional en forma d'irritabilitat, ira, plor, angoixa o depressió. Surten a la llum sentiments reprimits.
  • En el tercer dia treballem el cos Vital o Aura,”escombrant” tot el que ha aflorat en les dues sessions anteriors.
  • En el quart dia es finalitza el drenatge en el cos Físic.

Després de la quarta sessió es realitzaran sessions individuals depenent de la necessitat del pacient.

Imparteixen Teràpia de Reiki Usui en Manualitats de l'Ànima:

Angel Gómez