Vols col·laborar amb nosaltres?

VOLS FORMAR PART DE MANUALIDADES DEL ALMA?

Estem sempre oberts a rebre noves propostes (Tallers, teràpies, conferències, xerrades ...) per mantenir l'esperit viu d'aquest bonic projecte.

MANUALITATS DE L'ÀNIMA posa a la vostra disposició els mitjans perquè porteu a terme les vostres teràpies o tallers en un marc energèticament apropiat, on us pugueu sentir com a casa i formar part d'aquesta família que creix dia a dia des del cor.

COM PODEU UNIR-VOS A NOSALTRES?

Si ets terapeuta, instructor ... i vols unir-te a nosaltres, només has de trucar-nos i concertar una petita entrevista perquè ens coneguis i puguem escoltar la teva proposta (Taller, teràpia ... etc). Així et podrem conèixer millor i valorar la teva serietat, compromís i sobretot les teves ganes de transmetre el que fas des del cor.

¿QUÈ US OFEREIX MANUALIDADES DEL ALMA?

Si estàs en la nostra família, podràs disposar dels espais de les nostres instal · lacions. Tindràs plena llibertat d'acció respectant els horaris i la planificació, podràs interactuar si ho necessites amb altres terapeutes de l'associació i seràs inclòs a la nostra web, des d'on et promocionarem i tindrem al dia totes les activitats que facis amb nosaltres.

Tindràs el benefici d'estar en un projecte en constant moviment amb el flux de persones i energia que això implica per al benefici de tots.

QUINA ÉS LA NOSTRA FILOSOFIA?

Si vols dur a terme un projecte des de i per al cor, només cal creure en ell per crear-lo i viure'l en la veritat inqüestionable que TOTS SOM UN. Volem fer arribar a quanta més gent millor que el canvi de consciència des del cor és possible. Volem un món en el qual tots puguem conviure des de la perfecció de nostra "imperfecció". Volem que les eines (que són moltes) que poden ajudar-nos a l' evolució amorosa i conscient estiguin a l'abast de tots.

Per això et necessitem perquè ens ajudis, o millor ... Ens necessitem per ajudar-nos en el camí de la vida!

Una abraçada i que l'amor t' envolti!